Bugun...


Gelinlikten Tahta, Süslemelerden Semavere Her Şey Burada
Tarih: 01-05-2024 09:19:40 Güncelleme: 01-05-2024 09:19:40


facebook-paylas



Amasya'da bahar aylarının gelmesiyle birlikte düğün sezonu da resmen başladı. Gelinliği, damatlığı, sünnet kıyafetleri, abiyesi ve organizasyon detaylarıyla tatlı bir heyecan ve telaşa kapılan aileler, özel günlerine hazırlanıyorlar. Amasya'nın merkezinde 24 yıldır esnaflık yapan kadın girişimci Nadire Kurt, "Akbabalar Tuhafiye" adını verdiği işletmesinde, evlenecek çiftlerin ve sünnet düğünü yapacak ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Yüzevler Mahallesi'nde yer alan işletmesinde, sünnet kıyafetleri, abiyeler, gelinlikler, kına gecesi ve sünnet düğünü organizasyonu için gerekli tüm malzemeleri sunduğunu kaydeden Nadire Kurt işletmesinde, düğün arabalarının süslenmesi gibi detaylara kadar geniş bir hizmet yelpazesi sunduğunu belirtti. Ayrıca, düğünler için sandalye, masa ve semaver gibi hizmetleri de verdiğinin altını çizdi Nadire Kurt, 24 yıllık tecrübesiyle müşterilerine en kaliteli hizmeti sunmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Düğün sezonunun başlamasıyla birlikte, iş yoğunluğumuzda başladı. Ailemle birlikte ve müşterilerimin taleplerine cevap vermek için çalışıyoruz. Amasya'nın köylerine ve ilçelerine de hizmetimiz vardır” dedi. Nadire Kurt, ailesinin sağladığı destekten memnuniyet duyduğunu ve bu işi severek yaptığını ifade etti. Her sene yeni konseptler ve süslemelerle müşterilerini memnun etmeye çalışan Nadire Kurt, özel günlerde sundukları hizmetlerle müşterilerine unutulmaz anılar bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını, müşterilerinin isteklerini en iyi şekilde karşılamak için çaba gösterdiklerini, güzel günlerde müşterilerine yardımcı olmanın keyfini yaşadıklarını söyledi.




VİDEO KATEGORİLERİ
VİDEOLAR
  • ÇOK İZLENENLER
Hayatını kaybeden Melis’in sınıfında hüzün hakimAmasya'da, boğaz ağrısıyla götürüldüğü semt polikliniğinde yapılan iğnenin ardın..
ATSO’da Seçim Sonrası İlk Meclis ToplantısıAmasya Ticaret ve Sanayi Odası 01 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilen seçimin a..
Sis Amasya’yı terk ediyor Amasya geçtiğimiz haftadan beri etkili olan sis kenti terk etmeye başladı. ..
YUKARI