Bugun...


Oto Yıkamacılarda Çöl Tozu Mesaisi
Tarih: 29-04-2024 09:25:11 Güncelleme: 29-04-2024 09:25:11


facebook-paylas



Ülkemizi etkisi altına alınan çöl tozlarından Amasya’da nasibini aldı. Amasya'nın çöl tozlarıyla kaplanması, özellikle otomobil sahiplerini harekete geçirdi. Çelebi Mehmet Meydanı'nda bulunan otoparkın alt kısmında hizmet veren Gökçe Oto Yıkama bugünlerde farklı bir yoğunluk yaşıyor. Çöl tozu sonrası araç sahipleri soluğu oto yıkamacı da aldılar. Çöl tozun etkisiyle araçların kirli hale gelmesi nedeniyle müşterilerin akın ettiğini kaydeden, Gökçe Oto Yıkamanın sahibi Mustafa Gökçe, “Bu günlerde ayrı bir yoğunluğumuz var. Toz aşımı nedeniyle her yer toz oldu. Araç sahipleri de arabalarının toz olması nedeniyle oto yıkamamıza akın ediyorlar. Yoğunluk yaşıyoruz. Gelen müşterilerimizin araçlarını iç dışı güzelce yıkayıp tertemiz olarak hizmet veriyoruz.” dedi. Aracını yıkatmak için oto yıkamaya getiren Mustafa Ortaköylü, “Çöl tozu gelecek dediler. Ülkemizi etkisi altına aldı. Her yer toz oldu gerçekten. Arabam beyaz bir baktım ki her yeri kahverengi olmuş. Sanki arabayı çöl tozu ile yıkamışlar. Bende hemen getirdim. Oto yıkamacılarda da yoğunluk oluşmuş. Tozu gören soluğu yıkamacılarda almış. Arabaya tozdan dolayı binilmiyor. Şimdi tertemiz bineceğim. Arkadaşların ellerine sağlık. Yine tozlansın yine getireceğim, bu toz ülkeyi terk edene kadar oto yıkmaya geleceğiz.” diye konuştu.




VİDEO KATEGORİLERİ
VİDEOLAR
  • ÇOK İZLENENLER
Hayatını kaybeden Melis’in sınıfında hüzün hakimAmasya'da, boğaz ağrısıyla götürüldüğü semt polikliniğinde yapılan iğnenin ardın..
ATSO’da Seçim Sonrası İlk Meclis ToplantısıAmasya Ticaret ve Sanayi Odası 01 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilen seçimin a..
Sis Amasya’yı terk ediyor Amasya geçtiğimiz haftadan beri etkili olan sis kenti terk etmeye başladı. ..
YUKARI