Bugun...



Başkan Sevindi, Esnaf ve Sanatkârları Ağırladı


facebook-paylas
Tarih: 02-05-2024 09:20

Başkan Sevindi, Esnaf ve Sanatkârları Ağırladı

Amasya'da 31 Mart seçimleri sonrasında Belediye Başkanı seçilen Avukat Turgay Sevindi, göreve başladıktan sonra kurum kuruluşların, esnaf ve derneklerin ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Son olarak, Amasya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı İsa Köse ve beraberindeki Oda Başkanları, Başkan Sevindi'yi makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında Başkan Sevindi, Amasya'nın huzur ve gelişimi için birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını vurguladı.

Esnaf ve sanatkârların Amasya'nın geleceği için önemli bir role sahip olduğunu belirten Sevindi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Sevindi, "Amasya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı İsa Köse ve beraberindeki Oda Başkanları ile birlikte, hayırlı olsun dileklerini iletmek için belediyemizdeydi. Kıymetli Başkanlarıma destekleri ve iyi dilekleri için çok teşekkür ediyorum. Esnaf ve sanatkârlarımızla birlikte Amasya'mızı daha da ileriye taşıyacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Sevindi'nin, esnaf ve sanatkârların Amasya'nın kalkınması ve gelişmesindeki önemine vurgu yaparak, iş birliği ve dayanışma mesajları verdiği ziyaret, Amasya'nın sosyal ve ekonomik hayatına olumlu bir katkı sağlayacağı görünüyor.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GENEL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI