Bugun...



Yeni Başkanın Ayağı Uğurlu Geldi, Amasyaspor’a Galibiyet Getirdi


facebook-paylas
Tarih: 05-04-2024 09:12

Yeni Başkanın Ayağı Uğurlu Geldi, Amasyaspor’a Galibiyet Getirdi

Amasya'nın yeni belediye başkanı Avukat Turgay Sevindi, göreve başladığı ilk gününde Amasyaspor'un heyecan dolu maçında yerini aldı. 12 Haziran Şehir Stadyumu'nda gerçekleşen Amasyaspor - Pazarspor karşılaşmasında, Sevindi'nin ayağı uğurlu geldi ve Amasyaspor, 2-0'lık galibiyetle sahadan ayrıldı.

Takımın başarısını tribünden yakından takip eden Başkan Sevindi, taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Tribünlerdeki taraftarlara moral veren ve oyunculara başarı dileklerini ileten Sevindi, maç boyunca futbolcuları alkışlarla destekledi. Karşılaşmanın ardından sahaya inerek taraftarları selamlayan Sevindi, Amasyaspor sevgisini bir kez daha gösterdi.

Günün kazananı Yeşil Beyaz, sevdamız Amasyaspor diyen Başkan Sevindi, takımın başarısı için her zaman yanlarında olduğunu vurguladı. Amasya halkının sevgi ve desteğini arkasına alan Sevindi'nin maçtaki coşkusu, Amasyaspor camiası tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Amasya'nın spora ve takımına olan desteğiyle bilinen yeni belediye başkanı Turgay Sevindi'nin maça katılımı, şehrin futbol sevgisini bir kez daha gözler önüne serdi. Amasyaspor'un başarısı için birlik ve beraberlik içinde hareket eden şehir yönetimi ve taraftarlar, gelecek maçlarda da takımlarını en iyi şekilde desteklemeye devam edeceklerdir.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI